és bővebben...

art-atlan Címkék: aktuális2010.09.26. 19:12

Október 13. (szerda) 19:00

Az első alkalommal Balázs Béla Stúdió korai dokumentum és rövidfilmjeiből csemegézünk, többek között: Gazdag Gyula, Dobai Péter, Schiffer Pál alkotásaiból.

A stúdióról bővebben Kodolányi Sebestyén beszél majd nekünk, aki a BBS Alapítvány elnöke. Ezt követően T. Bali (N.O.I.)különleges hanginstallációt ad elő szürreális filmekre.

október 27.

A BUSHO nemzetközi rövidfilm fesztivál 2010-ben díjazott alkotásait láthatjuk. A BUSHO-ról, a filmekről Gábeli Tamás, a fesztivál igazgatója mesél nekünk. A kisfilmek után az AERT trió improvizál különleges filmekre.

november 10.

A szegedi Super 8 mm Fesztivál kísérleti filmjeiből láthatunk majd egy összeállítást, amit experimentális techno fog követni három tehetséges fiatal tolmácsolásában (Kontrast, Zefyr és Maks).

november 24.

A Prizma folyóirat égisze alatt megtartandó vetítésen Lichter Péter vezet be minket az amerikai avantgárd filmek világába, amit a Szűkített Kvartett muzsikája követ.

december 8.

Az év utolsó vetítésén ismét a Balázs Béla Stúdió filmjeiből fogunk vetíteni, ahol a hangsúlyt Bódy Gábor munkásságára helyezzük. Ezt követően a Vanmocsello formáció fog nekünk élő filmzenét előadni.

A belépés ingyenes, Budapest. Artkatakomba Szt. István krt. 2./pince (Jászai Mari térnél)

A bejegyzés trackback címe:

https://articsokafilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr182325105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása