BUSHO filmek és AERT koncert

art-atlan Címkék: filmek zenészek2010.10.19. 19:32

2010. október 27-én folytatjuk a filmklubot. Ez az alkalom nemcsak azért lesz nagyon különleges, mert a BUSHO fesztivál díjnyertes filmjeit fogjuk megnézni, és utána az AERT ad felejthetetlen koncertet borult filmekre, hanem mert egy születésnapot is ünneplünk. Így a fergeteges hangulatot pálinkakóstolóval és tombolával is fokozzuk. Zizi, ropi, luftballon, miegymás.

BUSHO fesztivál filmjei

Október 27-én szerdán 19 órától ismét összegyűlnek a különleges filmeket és zenéket kedvelő emberek. Az estét a 2010-es BUSHO fesztivál díjnyertes filmjeivel kezdjük. Vendégünk lesz Gábeli Tamás, a fesztivál igazgatója, aki a filmekről és a fesztiválról fog mesélni. Többek között orosz, indiai, spanyol filmeket láthatunk majd.

A koncert előtti feszült pillanatokban a MOHADESIGN közreműködésével tombolasorsolás lesz.

AERT koncert

Ezt követően azonnal a húrokba csap Mészáros Ádám (Péterfy Boriés & Love Band, Erik Sumo Band) és bandája, az AERT. Önmeghatározásuk alapján spontán komponált akusztikai merénylet - XXI.századi zenék elektromos gitárra, elektromos basszusgitárra és dobfelszerelésre. Ezt csak fokozzuk, hogy ismét igen borult filmekre fognak muzsikálni.

A belépés ingyenes.
500 ft-os hozzájáruló jegyet lehet venni, ami a szervezők, zenészek munkáját támogatja, és a tombolát foglalja magában.

Artkatakomba BP Szt. István Krt 2/pince (Jászai Mari térnél, Meki előtt)

A bejegyzés trackback címe:

https://articsokafilmklub.blog.hu/api/trackback/id/tr682384394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása